Print deze pagina
Home » Nieuws

Beste leden,

Door de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid zijn we (wederom) genoodzaakt om ons clubgebouw te sluiten.

Alle activiteiten die de komende weken gepland staan kunnen daardoor helaas niet doorgaan of worden op een daarvoor verantwoorde en volgens de richtlijnen van het RIVM en de politiek opgestelde regels georganiseerd. We houden u op de hoogte als er veranderingen zijn.

We betreuren de aanscherpingen van de maatregelen maar hopen dat deze maatregelen effect hebben zodat we zo snel mogelijk weer klaar kunnen staan voor jullie.

 

Groet van het bestuur.


Lieve bezoekers van onze speeltuin,  

WE HEBBEN GOED NIEUWS!    

Vanaf heden is de speeltuin weer geopend. Er is hard gewerkt om de speeltuin schoon en veilig te maken.

Er is 1 speeltoestel verwijderd (de draaimolen) en 1 toestel is afgezet met rood-wit lint. Dit toestel zal, zodra mogelijk is, worden verwijderd. Het is niet toegestaan dit toestel te betreden, doet u dit wel dan is dit geheel voor uw eigen risico! De draaimolen en het afgezette toestel zijn onvoldoende veilig geacht waardoor we tot dit besluit zijn gekomen.

Gisteren zijn alle speeltoestellen grondig gepoetst zodat alles weer fris is. De komende maanden zal er nog gewerkt worden aan de speeltuin, er zal worden besloten wat voor nieuw toestel er wordt aangeschaft en de speeltuin zal opnieuw worden ingedeeld. Het kan dus voorkomen dat de speeltuin over een aantal weken weer even dicht zal zijn maar met een mooi doel, een vernieuwde speeltuin.

Heeft u vragen over de speeltuin of over bovenstaande neem dan contact op met Tamara van Iperen via 06-21895609.

Wij wensen de kinderen veel speelplezier in onze speeltuin.                                                                              

 

 


Beste leden en speeltuinbezoekers,

In verband met de aangescherpte maatregelen van de overheid moeten wij u helaas mededelen dat wij tot 1 juni gesloten zijn.

Daarnaast zien wij dat het de laatste dagen steeds drukker wordt in de speeltuin waardoor wij helaas hebben moeten besluiten de speeltuin ook te sluiten. Wij houden ons aan de maatregelen die gesteld zijn door de overheid en willen/moeten ons steentje bijdragen door groepsvorming, en dus verspreiding, te beperken. Dit kunnen wij alleen door de speeltuin te sluiten.

Alle activiteiten tot 1 juni worden afgelast of verzet. Wij hopen dat het jullie allen goed gaat in deze bizarre en onzekere tijd en blijven ons inzetten voor de kwetsbare ouderen. Heeft u hulp of behoefte aan een praatje neem dan alstublieft contact op met 1 van de bestuursleden.

Wij hopen jullie allemaal gezond en wel, in juni weer te mogen zien in het verenigingsgebouw.

Tot slot pas op uzelf en op elkaar!

Hartelijke groet,

Bestuur "B.S.V. West"

B.S.V. West zet vrijwilligers in om kwetsbare mensen te helpen. Heeft u hulp nodig (met bijvoorbeeld boodschappen doen) laat het ons weten via een bericht! 

Tijdens de Sinter-kerstmarkt kon men meedoen met het raden hoeveel pepernoten er in deze pot zaten.

Wie het rade of er het dichtst bij zat won een prijs, een kadobon van €10.- van de Hema.

Er zaten, 784 pepernoten, in deze pot.

Het dichtst bij zat, Ineke de Vos, met 777 pepernoten.

Ineke gefeliciteerd.

 

 


Buurtreisje 2018

Het hele jaar hebben de kinderen en vrijwilligers er naar toe geleefd. Op zaterdag 15 september was het dan eindelijk zo ver. Het jaarlijkse buurtreisje, deze keer naar de Efteling.

Om 9 uur 's ochtends begon de sprookjesachtige dag voor zowel de kinderen als de vrijwilligers. 

40 kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar gingen mee. Om kwart over 9 stond de bus klaar en kon iedereen instappen. Papa's en mamma's zwaaiden hun kroost uit om ze aan het einde van de dag, vol verhalen, weer op te halen.

Aangekomen bij de Efteling gingen de kinderen, met vrijwilligers, in (leeftijds) groepjes op pad. Er was voor ieder wat wils, voor de kleintjes natuurlijk het sprookjesbos, carnavalfestival en het Anton Piekplein. De ouderen kinderen vermaakte zich in alle achtbanen, het schommelschip of symbolica.

Om half 1 verzamelden de groepen zich om gezamenlijk te genieten van de heerlijke lunch die werd gesponsord door PLUS SUPERMARKT Elbert van den Doel. Na de lunch ging iedere groep weer op weg naar een andere attractie. De Ravelijnshow, de zweefmolen of toch de Vogelrock. Alle attracties werden getrotseerd door groot of klein.

Om half 5 kwam iedereen weer bij elkaar om nog even het zakgeld dat ze mee hadden gekregen uit te geven aan een leuk souvenir om daarna de weg naar de bus in te zetten. Om kwart voor 6 waren we weer terug bij de speeltuinvereniging met een sprookje (ervaring) rijker.

Het jeugdbestuur wil alle kinderen bedanken voor hun gezelligheid en vrolijke verhalen tijdens deze mooie dag. Ook willen wij Elbert van den Doel bedanken voor de lekkere lunch maar bovenal willen wij de vrijwilligers bedanken, want zonder hun hulp is deze dag niet mogelijk.


Op woensdag 22 augustus mochten wij i.v.m. de opening van het nieuwe winkelcentrum op Hoog Dalem een waardecheque van €2.500,- ontvangen, wij willen het "Winkelcentrum Hoog Dalem" hier voor heel hartelijk bedanken.


Wijziging clubblad

Vanaf heden zal het clubblad worden gemaakt door Nathan van Dijk, heeft u iets voor de clubkrant stuur dan een mail naar bsvwestleden@hotmail.com of neem contact op met Nathan zelf.

Wij als bestuur zijn Nathan zeer erkentelijk voor het overnemen van deze belangrijke taak binnen de vereniging en wensen hem veel succes.


Onderscheiding voor oud voorzitter Piet van Aartrijk.

Zaterdag 2 juli 2016, tijdens de afsluiting van het seizoen, was de avond dat oud voorzitter Piet van Aartrijk werd onderscheiden tot ere voorzitter van BSV-West, Piet die al jarenlang bij de club is betrokken, werd in het zonnetje gezet door voorzitter Jan de Vos, ook Piets vrouw Lenie werd natuurlijk niet vergeten en kreeg een mooie bos bloemen.

Piet we hopen nog jarenlang van je diensten gebruik te mogen maken.