Print deze pagina
Home » Nieuws

 

Tijdens de Sinter-kerstmarkt kon men meedoen met het raden hoeveel pepernoten er in deze pot zaten.

Wie het rade of er het dichtst bij zat won een prijs, een kadobon van €10.- van de Hema.

Er zaten, 784 pepernoten, in deze pot.

Het dichtst bij zat, Ineke de Vos, met 777 pepernoten.

Ineke gefeliciteerd.

 

 


Buurtreisje 2018

Het hele jaar hebben de kinderen en vrijwilligers er naar toe geleefd. Op zaterdag 15 september was het dan eindelijk zo ver. Het jaarlijkse buurtreisje, deze keer naar de Efteling.

Om 9 uur 's ochtends begon de sprookjesachtige dag voor zowel de kinderen als de vrijwilligers. 

40 kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar gingen mee. Om kwart over 9 stond de bus klaar en kon iedereen instappen. Papa's en mamma's zwaaiden hun kroost uit om ze aan het einde van de dag, vol verhalen, weer op te halen.

Aangekomen bij de Efteling gingen de kinderen, met vrijwilligers, in (leeftijds) groepjes op pad. Er was voor ieder wat wils, voor de kleintjes natuurlijk het sprookjesbos, carnavalfestival en het Anton Piekplein. De ouderen kinderen vermaakte zich in alle achtbanen, het schommelschip of symbolica.

Om half 1 verzamelden de groepen zich om gezamenlijk te genieten van de heerlijke lunch die werd gesponsord door PLUS SUPERMARKT Elbert van den Doel. Na de lunch ging iedere groep weer op weg naar een andere attractie. De Ravelijnshow, de zweefmolen of toch de Vogelrock. Alle attracties werden getrotseerd door groot of klein.

Om half 5 kwam iedereen weer bij elkaar om nog even het zakgeld dat ze mee hadden gekregen uit te geven aan een leuk souvenir om daarna de weg naar de bus in te zetten. Om kwart voor 6 waren we weer terug bij de speeltuinvereniging met een sprookje (ervaring) rijker.

Het jeugdbestuur wil alle kinderen bedanken voor hun gezelligheid en vrolijke verhalen tijdens deze mooie dag. Ook willen wij Elbert van den Doel bedanken voor de lekkere lunch maar bovenal willen wij de vrijwilligers bedanken, want zonder hun hulp is deze dag niet mogelijk.


Op woensdag 22 augustus mochten wij i.v.m. de opening van het nieuwe winkelcentrum op Hoog Dalem een waardecheque van €2.500,- ontvangen, wij willen het "Winkelcentrum Hoog Dalem" hier voor heel hartelijk bedanken.


Van de Penningmeester

Allereerst wil ik u bedanken voor de steun aan onze vereniging door uw lidmaatschap, donateurschap of door het plaatsen van een advertentie.

Door uw steun hebben we ook afgelopen jaar weer een tal van activiteiten kunnen organiseren.

Wij hopen natuurlijk dat u dat ook in 2018 wil blijven doen!

Daarom ontvangt u bij dit clubblad een factuur om de contributie voor 2018 te betalen.

Zoals in de algemene ledenvergadering is besproken, blijft de jaarcontributie ongewijzigd. Dat betekent voor een gezin € 27,00 voor seniorenleden en donateurs € 11,50.

Het liefst ontvangen wij uw betaling via de bank. Op de factuur staat uw lidnummer vermeld. Het is belangrijk om dit lidnummer te vermelden bij de betaling. Als u dit nummer niet vermeld, dan kan uw betaling niet worden verwerkt.

Maakt u gebruik van internetbankieren en heeft u bij uw bank een periodieke overboeking ingesteld? Zou u dan willen controleren of het contributie bedrag nog klopt?

Wilt u toch contant betalen? Dat kan in het clubgebouw bij één van de bestuursleden. Wilt u dan de factuur meenemen voor de juiste afhandeling. Bent u na 31 maart 2017 lid geworden dan heeft u al voor 2018 betaald, uiteraard krijgt u dan geen factuur.

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neemt u dan gerust even contact met mij op.

Verder wens ik u nog hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2018!

Sjane van Meeteren

penningmeester


Wijziging clubblad

Vanaf heden zal het clubblad worden gemaakt door Nathan van Dijk, heeft u iets voor de clubkrant stuur dan een mail naar bsvwestleden@hotmail.com of neem contact op met Nathan zelf.

Wij als bestuur zijn Nathan zeer erkentelijk voor het overnemen van deze belangrijke taak binnen de vereniging en wensen hem veel succes.


Onderscheiding voor oud voorzitter Piet van Aartrijk.

Zaterdag 2 juli 2016, tijdens de afsluiting van het seizoen, was de avond dat oud voorzitter Piet van Aartrijk werd onderscheiden tot ere voorzitter van BSV-West, Piet die al jarenlang bij de club is betrokken, werd in het zonnetje gezet door voorzitter Jan de Vos, ook Piets vrouw Lenie werd natuurlijk niet vergeten en kreeg een mooie bos bloemen.

Piet we hopen nog jarenlang van je diensten gebruik te mogen maken.