Print deze pagina
Home » Van de Voorzitter

VAN DE VOORZITTER

 

De zon doet zijn best om weer een volle speeltuin te krijgen want zo rond de twintig graden is het voor de kinderen goed vertoeven in de speeltuin. Maar nu komt het, ze moeten er wel bij kunnen, het gebeurt namelijk nog wel eens dat ouderen of ouders op de speeltoestellen plaats nemen en de kinderen er niet bij kunnen en niet durven vragen of zij er bij mogen. Er staan genoeg banken in de speeltuin waar u op kunt gaan zitten. Ook zijn er camera’s opgehangen en hopen wij zo de kleine en grote slopers op te sporen, maar zeker ook diegenen die het plezier van andere kinderen bederven zo dit zij niet meer zonder hun ouders in de speeltuin durven.

Verder is afgelopen maand weer onze jaarvergadering geweest, het was afgelopen jaar een goed jaar geweest voor de vereniging, maar het blijft toch moeilijk om er enkele bestuursleden bij te krijgen om de activiteiten te begeleiden en te organiseren.

Er werden tijdens de vergadering wel goede ideeën aan gedragen die deze mensen zelf gaan uitwerken.

Maar mocht u zich toch nog bedenken en heeft u tijd, het bestuur zou u zeer dankbaar wezen want let wel zonder vrijwilligers, die we niet genoeg kunnen bedanken, is de vereniging niets.

Groet Jan.